Pijpleidingen Repareren

Pijpleidingen Repareren maakt van jou in een handomdraai een echte

lees meer
Flash in webdesign

Animaties, video en banners zijn zeer populair in combinatie met Fl

lees meer
Audio in flash

Gebruik maken van audio in Flash behoort ook tot een van de diverse

lees meer
Mens erger je niet

Mens erger je niet is een spelletje dat iedereen wel kent. Ieder he

lees meer

Apple ondersteunt geen Flash

De geslotenheid van Adobe Flash is het grootste probleem volgens Apple. Apple heeft Flash van de iPod, iPhone en iPhad verbannen en maakt gebruik van HTML5. Apple is van mening dat de webstandaarden als verbeteringen en prijzen bijvoorbeeld open moeten zijn. Daarnaast is de technologie waarover Flash beschikt afhankelijk van plug-ins van anderen. Dit is met HTML 5 bijvoorbeeld niet het geval. Met de komst van Android Jelly Bean is Flash zelfs gestopt met het aanbieden van Flash voor mobiele devices. Android Jelly Bean staat ook wel beter bekend als Android 4.1

Werking

Diverse insiders bij Apple zijn het niet eens met de werkwijze van het systeem van Flash. Hoewel veel smartphones draaien op Flash, wil dat nog niet zeggen dat Flash ook echt helemaal naar behoren werkt. De meningen zijn hier dus namelijk over verdeeld. Ook het feit dat HTML5 beter werkt dan Flash speelt hierin een rol. Flash zou zelfs op termijn door HTML5 onder de voet gelopen worden vanwege een stijgende populariteit.

Touch en muis

De Apple apparaten als de iPhone, iPad en iPod zijn bedoeld voor aanraken met de vingers; dus met een touchscreenscherm. Flash was oorspronkelijk bedoeld voor computers waar een muis aan verbonden was. Het commentaar vanuit Apple wees er naast het feit dat het systeem niet goed werkte ook op dat Flash niet eens 'bedoeld' was voor Apple.

IPhone Hoesje