Pijpleidingen Repareren

Pijpleidingen Repareren maakt van jou in een handomdraai een echte

lees meer
Apple ondersteunt geen Flash

De geslotenheid van Adobe Flash is het grootste probleem volgens Ap

lees meer
Flash in webdesign

Animaties, video en banners zijn zeer populair in combinatie met Fl

lees meer
Mens erger je niet

Mens erger je niet is een spelletje dat iedereen wel kent. Ieder he

lees meer

Audio in flash

Gebruik maken van audio in Flash behoort ook tot een van de diverse mogelijkheden. Het is mogelijk om een filmpje of een video te voorzien van audio. De audio draagt dan bij aan de beleving van de animatie. Voor het afspelen van audio biedt Flash vele mogelijkheden, maar het is wel verstandig om u eerst even in te lezen op het gebied van het toevoegen van audio aan flash. Er kunnen namelijk problemen optreden.

Problemen audio in Flash

Mochten er zich problemen voordoen bij het afspelen van audio in Flash, bekijk dan goed wat er wordt aangegeven. Een veel voorkomend probleem is dat de laatste versie van Flash plugin geïnstalleerd dient te worden. Mochten er zich eventuele andere problemen voordoen met betrekking tot audio, dan zal het besturingssysteem aangeven wat de precieze oorzaak is. Controleer ook al uw instellingen van overige audio players als QuickTime bijvoorbeeld.

Nieuwste versie Flash

Mocht een computer nog niet beschikken over een nieuwere versie van Flash en audio problemen doen zich voor, dan dient u deze nieuwste versie eerst te downloaden en te installeren op uw computer. Een tip die u later misschien nog kunt gebruiken is het instellen van automatische updates betreffende Flash Player. Zo bent u altijd op de hoogte van de nieuwste versie en mogelijkheden.

Adobe website

Bij eventuele andere fouten en foutmeldingen kunt u zich altijd wenden tot de website van Adobe. Hier worden een aantal mogelijke oplossingen gegeven voor de problemen die zich kunnen voordoen met Flash. Daarnaast is het hier mogelijk om zien of u ook beschikt over de nieuwste versie van Flash en welke updates er wel of niet geïnstalleerd zijn.