Flash in webdesign

Animaties, video en banners zijn zeer populair in combinatie met Fl

lees meer
Pijpleidingen Repareren

Pijpleidingen Repareren maakt van jou in een handomdraai een echte

lees meer
Mens erger je niet

Mens erger je niet is een spelletje dat iedereen wel kent. Ieder he

lees meer
Audio in flash

Gebruik maken van audio in Flash behoort ook tot een van de diverse

lees meer

Flash games

Qua design zijn de mogelijkheden voor het gebruik van Flash in games bijna eindeloos. Met behulp van Flash kan een game op diverse manieren ingericht worden met graphics en animaties. Deze animaties en dergelijk worden niet alleen gebruikt in games voor ontspanning, maar ook in games met een educatieve achtergrond. Omdat mensen visueel ingesteld zijn, zou informatie voor kinderen bijvoorbeeld beter opgeslagen worden in het geheugen.

Nieuwste versie Flash

Met de nieuwste versie van Flash is Adobe een nieuwe weg ingeslagen. Hiermee zouden de games die gespeeld kunnen worden op de computer net zo goed zijn als de games die gespeeld kunnen worden op de XboX of een andere console. Graphics zouden met de nieuwste versie Flash aanzienlijk verbeterd zijn. Daarnaast zou de kwaliteit van de visuele aspecten zelfs beter zijn voor het gezichtsvermogen. Flash 11 zou zelfs de betere tegenhanger zijn van de kwaliteit die aangeboden wordt op de XboX en PS3.

3D visualisatie

Hoewel de discussie loopt of Flash nog niet aan zijn einde gekomen is, wordt er nog steeds voor dit programma gekozen voor de complexere games met 3D visualisatie. De afweging die gemaakt moet worden in kwaliteit en bereik, laten vaker zien dat voor de games van grotere opzet Flash nog steeds de beste keuze is. Dit dan ook zonder dat er iets van kwaliteit of bereik ingeleverd hoeft te worden.

Schiet-, vecht- of puzzel spelletjes

Flash wordt gebruikt voor de realisatie van diverse games. Niet alleen voor de schiet spelletjes (bv schiet spelletjes van Spelletjes-nl.nl) of vechten spelletjes (bv vechten spelletjes van de Amusement pagina), maar ook voor puzzel spelletjes (bv puzzel spelletjes van Brazaar). Diverse ontwikkelaars van games zijn in staat om Flash zo te gebruiken dat het programma hun game helemaal tot zijn recht laat komen. Ook voor casino games is er inmiddels veel ontwikkels. Zo kun je kiezen uit bijvoorbeeld slot machines & bingo. Bijvoorbeeld op slotmachines via de pagina voor gratis online spelen op slotmachines van gokkasten.info & bingo via de bingo games pagina van nlgokkasten.com.

Artikelen

Pijpleidingen Repareren

Pijpleidingen Repareren maakt van jou in een handomdraai een echte loodgieter! Het is de bedoeling dat de pijpeleiding wordt gerepareerd met de stukken die zich links in het scherm bevinden. Echter, het is mogelijk dat niet alle stukken gebruikt hoeven worden. Doe het wel snel, want zodra de vloeistof begint te stromen, moet de pijpleiding we

Lees meer...

Mens erger je niet

Mens erger je niet is een spelletje dat iedereen wel kent. Ieder heeft zijn eigen kleur, en het aan de speler de taak om zijn/haar gekleurde pionnetjes zo snel mogelijk 'naar binnen' te brengen. Dit kan door middels van dobbelen. Wanneer er bijvoorbeeld 5 wordt gegooid, dan mag de speler een eigen pionnetje 5 plaatsen vooruit zetten.

Lees meer...