Mens erger je niet

Mens erger je niet is een spelletje dat iedereen wel kent. Ieder he

lees meer
Pijpleidingen Repareren

Pijpleidingen Repareren maakt van jou in een handomdraai een echte

lees meer
Apple ondersteunt geen Flash

De geslotenheid van Adobe Flash is het grootste probleem volgens Ap

lees meer
Audio in flash

Gebruik maken van audio in Flash behoort ook tot een van de diverse

lees meer

Flash in webdesign

Animaties, video en banners zijn zeer populair in combinatie met Flash player. Het is makkelijk om kortere filmpjes of animaties op een website te plaatsen, of bijvoorbeeld een YouTube filmpje in te passen op je website. Ook banners die met Flash worden gemaakt zijn steeds vaker interactief. Het biedt een adverteerder echt de mogelijkheid om echt iets interactiefs toe te voegen in communicatie.

Flash en SEO

Flash en SEO zijn nog niet helemaal aan elkaar gewend. Waar zoekmachines eerder minder goed in staat waren om tekst en links te kunnen herkennen, zijn ze dat tegenwoordig gelukkig veel beter. Google bijvoorbeeld is in staat om met tekst en links in Flash te werken. Zoekmachines vallen helaas over het feit dat structuur en context niet aanwezig zijn. Informatie die moet leiden tot een beoordeling op relevantie wordt vaak gemist vanwege gebrek aan structuur.

Ontwikkeling

Hoe groter het aandeel Flash op de website, hoe relatief duurder de ontwikkelkosten voor de website zullen uitvallen. Het ontwikkelen en opbouwen van een website met een groot Flash deel kost ook nog meer tijd. Een zeer groot positief aspect aan Flash is dat men zich een grotere vrijheid kan veroorloven vanwege alle mogelijkheden binnen Flash.

Visualisatie

Flash biedt veel mogelijkheden voor het optimaliseren van visualisatie. Het kan een uitstekende manier zijn om een website helemaal te onderscheiden van concurrenten met alle opties die Flash Player te bieden heeft. Er dient dus wel gelet te worden op de tekst en content op de website. Het zou namelijk erg jammer zijn als dit teniet gedaan zou worden.