Mens erger je niet

Mens erger je niet is een spelletje dat iedereen wel kent. Ieder he

lees meer
Pijpleidingen Repareren

Pijpleidingen Repareren maakt van jou in een handomdraai een echte

lees meer
Audio in flash

Gebruik maken van audio in Flash behoort ook tot een van de diverse

lees meer
Apple ondersteunt geen Flash

De geslotenheid van Adobe Flash is het grootste probleem volgens Ap

lees meer

Flash

De volledige naam van Flash is Adobe Flash Player. Dit is een software ontwikkeld door Adobe waar bepaalde inhoud en toepassingen op internet bekeken kunnen worden. Zo kan er bijvoorbeeld gedacht worden aan filmpjes, graphics en andere diverse websites. Mocht Flash Player niet geïnstalleerd, of mocht er een nieuwe versie van Flash Player nodig zijn, dan zal het besturingssysteem van de computer dit aangeven. Deze software wordt gratis aangeboden door Adobe.

Beveiliging

Adobe heeft er voor gezorgd dat Flash Player zeer goed beveiligd is tijdens het surfen op internet en het downloaden van gegevens. Regelmatig kunnen er Flash updates gedownload worden. Adobe controleert of deze updates ook daadwerkelijk veilig door gebruikers gedownload kunnen worden. Als er een nieuwe versie van Flash Player gedownload kan worden, bevat deze vaak ook nieuwe beveiligingsmogelijkheden.

Meldingen

Mochten er nieuwe updates beschikbaar zijn, dan wordt dit door Flash Player gecontroleerd. Als u hebt aangegeven dat u automatisch updates wilt ontvangen, krijgt automatisch een melding betreffende de beschikbare updates. Het automatisch ontvangen van meldingen over nieuwste versies en updates is natuurlijk erg handig als u helemaal up-to-date wilt blijven. Mocht het zo zijn dat u deze automatische meldingen uit wil schakelen, dan kan dat met het selectievakje in 'opties'.

Gegevens

Tijdens het installatieproces en het melden van updates blijven de gegevens die aanwezig zijn op uw computer op uw computer. Flash Player is niet in staat om gegevens van uw computer naar Adobe of naar derden te verzenden. Het kan alleen zo zijn dat Flash Player gegevens ophaalt bij Adobe.com om te testen of de nieuwste versie al geïnstalleerd is.

Artikelen

Audio in flash

Gebruik maken van audio in Flash behoort ook tot een van de diverse mogelijkheden. Het is mogelijk om een filmpje of een video te voorzien van audio. De audio draagt dan bij aan de beleving van de animatie. Voor het afspelen van audio biedt Flash vele mogelijkheden, maar het is wel verstandig om u eerst even in te lezen op het gebied van het

Lees meer...

Flash in webdesign

Animaties, video en banners zijn zeer populair in combinatie met Flash player. Het is makkelijk om kortere filmpjes of animaties op een website te plaatsen, of bijvoorbeeld een YouTube filmpje in te passen op je website. Ook banners die met Flash worden gemaakt zijn steeds vaker interactief. Het biedt een adverteerder echt de mogelijkheid om

Lees meer...