Audio in flash

Gebruik maken van audio in Flash behoort ook tot een van de diverse

lees meer
Apple ondersteunt geen Flash

De geslotenheid van Adobe Flash is het grootste probleem volgens Ap

lees meer
Mens erger je niet

Mens erger je niet is een spelletje dat iedereen wel kent. Ieder he

lees meer
Flash in webdesign

Animaties, video en banners zijn zeer populair in combinatie met Fl

lees meer

Over FlashPlein.nl

Graag verschaffen wij u informatie over het gebruik van Adobe Flash. De discussie of Flash niet al aan zijn einde is toegekomen en nodig vervangen dient te worden, is niet meer nodig. Flash kan gebruikt worden voor tal van toepassingen; zowel in de recreatieve of in de professionele sfeer. Helaas zijn veel mensen nog niet op de hoogte van het gebruik van Flash.

Mogelijkheden

Bent u al bekend met de mogelijkheden van Flash? Flash biedt u diverse mogelijkheden voor het maken en inrichten van websites, maar ook voor diverse andere doeleinden. U bent er bijvoorbeeld van op de hoogte dat uw doelgroep gevoelig is voor bepaalde advertenties? Gebruik dan nu Flash om uw advertorial nog extra op te laten vallen.

Flash en SEO

Flash en SEO zouden eigenlijk een gouden combinatie kunnen zijn. Een website zou in een ander licht gesteld kunnen worden door het gebruiken van een mooi design en animaties, dit gecombineerd met een goede tekst en structuur zouden uw website tot een succesverhaal kunnen maken. Helaas zitten ook hier een aantal haken en ogen aan, want zoekmachines zijn niet even happig op Flash. Als u hiervan op de hoogte bent, kunt u met deze valkuilen rekening houden en deze omzeilen. Leest u vooral verder voor meer informatie.

Gebruiksvriendelijk

U wil graag Flash toepassen, maar u bent nog niet erg bewust van hoe het programma precies werkt? Voor al uw vragen, opmerkingen en eigen input zijn wij natuurlijk graag bereikbaar. U kunt ons makkelijk en snel bereiken door het contactformulier onder aan de pagina in te vullen. U vindt ons ook op de bedrijvengids voor webdesign bedrijven van de Bedrijfs telefoongids. Bekijk het Nederlands webdesign overzicht van de Bedrijfstelefoongids. Via deze bedrijvengids zijn vrijwel alle webdesign bureaus in Nederland te vinden.